Solutii IT

Aflati cum puteti obtine reduceri de preturi!

Aflati care este oferta!

Spre deosebire de servicii IT - care au un caracter ocazional (defectarea sau nefunctionarea corecta a unui echipament la un anumit moment de timp), solutiile sunt strategii dezvoltate pe termen mediu si lung. Solutiile oferite sunt concepute astfel incat evenimentele nedorite, inevitabile cateodata, sa apara cat mai tarziu sau deloc, iar efectele lor negative sa fie minimizate (pierderi de date, timpi de nefunctionare etc).

De solutiile IT puse la dispozitie de noi pot beneficia atat persoanele fizice (contracte de interventii periodice pentru calculatoare si periferice, webhosting, devirusari etc), cat si persoanele juridice (proiectarea si mentenanta unei retele de calculatoare, configurarea unei solutii de conectare la Internet, mentenanta servere si statii de lucru, gazduire website si configurare servicii Web etc).

Solutiile IT oferite de IT Asistenta sunt concepute ca pachete de servicii IT adaptate necesitatilor si cerintelor fiecarui client:

 • solutii dedicate, concepute SPECIAL si INTEGRAL pentru cerinte specifice, personalizate;
 • solutii de dezvoltare si eficientizare a unor versiuni existente;
 • solutii standard personalizate.


Indiferent de varianta utilizata, solutiile noastre sunt garantate pe toata durata colaborarii, 24 ore din 24 si sapte zile pe saptamana.

Pentru lista completa a solutiilor IT si o descriere detaliata a acestora accesati meniul din stanga.

Ofertele IT se particularizeaza in functie de tipul si caracteristicile solutiei adoptate (numarul echipamentelor asistate, vechimea si istoricul clientului sau specificul interventiilor etc).

Tags:

 • Super oferte!
  • Tarifare specialaOra de service se tarifeaza cu 50 lei, indiferent de tipul si numarul interventiilor alese din oferta.
   (Numai pentru clientii persoane fizice)
  • Deplasare GRATISIn Bucuresti, deplasarea este GRATUITA!
 
0722.570.488

Sunati acum si intrebati de oferta noastra. 0722.570.488

Copyright (c) 2010 IT Asistenta. Hosted by Solutii business profesionale. 16-07-2024 14:41