IT wiki

Aflati cum puteti obtine reduceri de preturi!

Aflati care este oferta!

Astazi toata lumea se pricepe la fotbal, politica si... calculatoare. Despre politica si fotbal nu vom discuta aici, insa despre calculatoare meseria ne obliga.

Pentru imbunatatirea cunostintelor generale din domeniul IT va propunem o sectiune Dictionar IT in care se vor defini principalii termeni tehnici intalniti, marii producatori de hardware sau software, precum si alte notiuni utile in lucrul de zi cu zi.

Sectiunea Documentatii IT pe teme tehnice va va pune la dispozitie tutoriale sau adrese Web care vor incerca sa raspunda la diverse intrebari ale utilizatorilor referitoare la produse si tehnologii informatice si calculatoare, setari si configurari hardware sau software, tweaks-uri, tips and tricks etc.

Asteptam sugestiile dumneavoastra referitoare la temele pe care ati dori sa le abordam in paginile IT Asistenta la adresa sugestii[@]it-asistenta.ro.

Contributii
Puteti contribui si dumneavoastra cu articole de interes general sau particular, ce vor fi publicate in sectiunea Contributii IT ale utilizatorilor.

Tags:

  • Super oferte!
    • Tarifare specialaOra de service se tarifeaza cu 50 lei, indiferent de tipul si numarul interventiilor alese din oferta.
      (Numai pentru clientii persoane fizice)
    • Deplasare GRATISIn Bucuresti, deplasarea este GRATUITA!
 
0722.570.488

Sunati acum si intrebati de oferta noastra. 0722.570.488

Copyright (c) 2010 IT Asistenta. Hosted by Solutii business profesionale. 16-07-2024 16:34